Voor veel mensen is dit een gevreesde challenge. Maar wees niet bang! You can do it.

In de safe zone krijg je een masker, waarna je samen met je buddy het speelveld binnen zal gaan. Het 1 hectare speelveld geeft je volop bunkers, schuilplaatsen, bomen en andere plekken om te schuilen tegen de scherpschutters. Zonder eigen wapen op zak, probeer je 3 checkpoints te bereiken, die te herkennen zijn aan een felgekleurde vlag.

Rennend, tijgerend en elkaar dekking-gevend, probeer je ze te bereiken zonder geraakt te worden. Heb je een checkpoint bereikt? Markeer dat je er geweest bent door de aanwezige checkpoint ‘stempel’ te zetten op je stempelkaart. En zo kun je van checkpoint #1, naar #2, naar #3 :). En in de voorbereidingen heb ik gehoord dat #3 nogal een uitdaging is.

Wordt je geraakt, en wil je stoppen? Geen probleem. Steek je handen in de lucht en loop het speelveld uit naar de safe zone. Als jij je handen in de lucht hebt, zal er niet op je geschoten worden is me beloofd.

En dan nog even een tip die ik heb gekregen van één van de scherpschutters;

  • Zorg ervoor dat je vrijbaan hebt op weg naar de plek waar je weer kunt schuilen. Het zou vervelend zijn als je net geen dekking vindt omdat een ander koppel de schuilplaats bezet heeft ;).

Ow, en… de punten verdien je zo:

  • Checkpoint #1 ‘stempel’ in je stempelkaart? > 2 punten
  • Checkpoint #2 ‘stempel’ in je stempelkaart? > 2 + 3 = 5 punten
  • Checkpoint #3 ‘stempel’ in je stempelkaart? > 2 + 3 + 5 = 10 punten

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *