Vorige week zaterdag vond de Clinic plaats, een gezellige en sportieve dag ter voorbereiding op de Adventure Run. Tijdens de Clinic hebben de deelnemers tips gekregen over de onderdelen kanoën, boogschieten en survival zodat ze goed kunnen scoren op deze onderdelen.

Het onderdeel dat in deze Sneak Peek aanbod komt is survival. Dit onderdeel komen jullie tegen op de route, namelijk bij survivalvereniging Leeuwarden. Op dit terrein staan genoeg obstakels die jullie zullen moeten overwinnen.

Bij aanvang van deze challenge zijn er drie verschillende niveaus. Het is de bedoeling dat jullie samen als koppel 1 niveau kiezen waarvan jullie denken dat jullie die aankunnen. Wanneer er namelijk een niveau is gekozen kunnen jullie niet meer terug. Net als bij alle vorige onderdelen zijn er maximaal 10 punten te behalen:

  • Challenge overslaan: 0 punten
  • Niveau 1 ‘makkelijk’: 2 punten
  • Niveau 2: ‘gemiddeld’: 5 punten
  • Niveau 3: ‘moeilijk’: 10 punten

Tijdens deze Sneak Peek komen ook een aantal tips naar voren, misschien erg handig om even te onthouden ;). Om jullie alvast een beetje te helpen een keuze te maken laat Marcel in het filmpje onderaan dit blog zien wat voor soort onderdelen jullie per niveau kunnen verwachten. Het is verstandig om van tevoren af te stemmen met elkaar welk niveau jullie aankunnen, dit scheelt namelijk weer tijd tijdens de run.

Over 3 weken is het eindelijk zover! Wij kunnen niet meer wachten en hebben er enorm veel zin in. Natuurlijk kunnen wij er niet alleen voor zorgen om er een fantastische dag van te maken. Hiervoor kunnen wij alle hulp gebruiken. Dus weet je nog iemand die het leuk lijkt om een dag (of beide dagen) mee te helpen in ons crew team dan is dit de kans! Voor zowel 6 en 7 mei zijn er nog plaatsen vrij om gezellig mee te helpen in een van onze teams. Het is unieke ervaring in een gaaf team met aan het einde van de dag een compleet verzorgde bbq. Wacht niet te lang, aanmelden als vrijwilliger kan hier: https://adventurerun.outdoornl.nl/adven…/vrijwilliger-worden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *