Na weken van voorbereiding is het dit weekend eindelijk zover: Adventure Run Grote Wielen 2017. De laatste puntje worden deze dagen op de i gezet en dan kan het evenement van start gaan. Alles is onder controle en de weersverwachtingen zijn prima dus wij kunnen niet meer wachten.

Maar voordat het zover is hebben we nog een korte Sneak Peek voor jullie, een ander soort filmpje dan de voorgaande. In deze Sneak Peek blikken we namelijk terug op alle Sneak Peeks: kanovaren, kickbike challenge, boogschieten, paintball escape, GPS oriëntatie, kaart en kompas en survival. Ook legt Wiebren in deze sneak peek nog even in het kort uit wat het doel van de run is.

‘’Als koppel moeten jullie het hele parcours van 7km volbrengen binnen 2 uur tijd. Daarin heeft het koppel dat de meeste punten heeft verdiend met de verschillende challenges de run gewonnen’’. Maar wanneer je te laat bent, dus na 2 uur tijd de finish overkomt, krijg je strafpunten. Dit gaat erg hard want 1 minuut te laat is 1 punt in mindering. Dus zorg ervoor dat je op tijd bent, wat ander zou het zonde zijn ;).

Natuurlijk mogen jullie er ook samen voor kiezen om onderdelen over te slaan, die keuze is aan jullie. Er zijn 10 hoofdonderdelen op de route en een aantal ‘bonus onderdelen’. Ik heb het al eerder gezegd in een ander blog maar ik herhaal het nog eens: het is handig om van tevoren te bepalen of jullie voor de keuze ‘easy, medium of hard’ gaan dit kan namelijk aardig wat tijd schelen. En deze tijd zullen jullie hard nodig hebben om zoveel mogelijk punten te kunnen behalen. Het is niet mogelijk om alle punten te halen dus hiervoor zullen jullie tactisch moeten kiezen. Om nog even een korte blik te werpen op de route kun je die hier terugvinden.

Om je echt goed voor te bereiden voor aankomende weekend kun je nog even een kijkje nemen in het officiële wedstrijdreglement. Hierin staan alle onderdelen voor je op een rij met daarbij de aantal punten mogelijkheden die jullie kunnen behalen. Het wedstrijdreglement kun je hier vinden.

Alle praktische informatie over parkeergelegenheid, douches en de officiële startlijst staan in de laatste nieuwsbrief die je hebt ontvangen. Als je deze niet hebt ontvangen check dan even je spam box of laat het ons even weten, dit is namelijk essentiële informatie.

Nogmaals super tof dat jij en je buddy meedoen! We zullen er een leuke en sportieve dag van maken met op het einde een gezellig afterparty en een lekker gezonde bbq.

Zie je snel op Outdoor park Grote Wielen!