Wat mogen we terugkijken op een prachtige editie van de OutdoorNL Adventure Run serie. Met als eerste keer startpunt groepsaccommodatie Natuurlijk Kollumeroord, een adembenemende route door het Lauwersmeergebied (of lag dat ‘adembenemende’ aan onze conditie..), een fijn herfstzonnetje en een heerlijke outdoor-maaltijd, geserveerd door Kollumeroord-in-hart-en-nieren-chef: Ronnie. Samen met een team van vakfanaten, topstudenten, fantastische vrijwilligers, betrouwbare instructeurs, horeca-toppers en bloedfanatieke deelnemers, was deze editie weer eentje voor in onze boeken.

 

En hoe tof was het dat ik, naast mijn rol als OutdoorNL organisatie-lid, deze Adventure Run ook mocht ervaren als deelnemer! Goed om te ondervinden hoe pittig deze Run eigenlijk is (als ik m’n arm naar rechts uitsteek, voel ik volgens mij nog steeds een beetje spierpijn van onze onhandige apenhang). En hoe onherkenbaar fanatiek werden wij na het startsein! Respect voor de winnaars en deelnemers die een bijna onmogelijk snelle tijd neer hebben gezet en alsnog een topscore wisten te halen. Wat een prestatie! En een uitdaging om onze goed doordachte taktiek toch nog eens bij te stellen..

 

We blijven als organisatie ook bijstellen, want we willen graag groeien. Jullie feedback als reactie op onze nieuwsbrief was (en is nog steeds) meer dan welkom. We nemen alle verbeterpunten heel serieus, maar vinden het ook mooi om te zien hoeveel plezier de deelnemers hebben gehad! We staan te trappelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen. De nieuwe data, locaties en Runs zullen snel bekend gemaakt worden. De kaartverkoop van de eerste editie in 2018 wordt ‘as we speak’ achter de schermen al klaargezet. Wil je zeker weten dat je niks mist, volg onze OutdoorNL-Facebookpagina of meld je aan voor de nieuwsbrief van de OutdoorNL Adventure Run Serie.

 

Hopelijk zien we je volgend jaar weer aan de start van een van onze edities, of achter de schermen als vrijwilliger natuurlijk!

 

Een sportieve groet,

 

Mariska

 

 

PS: ‘Big thanks’ aan Sarah, die super-stoer deze uitdaging zonder enige twijfel met mij aanging, niet te stoppen was (zelfs al kozen we soms voor de moeilijkste challenges en hingen we bijna een uur boven de sloot) en uiteindelijk de eindstreep met mij haalde.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *